the return of the duke

i dag kom du forbi tidligere end forventet. lange, smukke dage uden dig, og så dukkede du op uden varsel.

jeg forestiller mig dig og mig i sunstroke, jeg fortæller mig dig og mig i idioten, jeg er en biperson til den mytologiske nastasja filippovna, men er jeg adelaida eller en anden af de bedreborgerlige søstre, og hvem er du?

du vågner en dag uden mig, og først er du ligeglad. det er først da du indser at du intet kan gøre, at det ikke er dit valg om du ser mig igen eller ej, at du holder op med at være ligeglad, så sødmefuldt bittert, ligeglad.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s