#starstruck

pjimage

jeg læser claus beck-nielsen, nærmere bestemt ‘mine møder med de danske forfattere’

og man skulle måske tro at undtagelsesmennesket med de indsunkne kinder ikke ku blive starstruck og ikke spilde tiden på at genopleve tilfældige møder med mennesker som kun er verdensberømte i danmark og her knap nok. eller at undtagelsesmennesket ville holde sig for fin til at indrømme at han ligesom alle os andre bliver stjerneramt når han møder dem, møder DE DANSKE FORFATTERE

men man tog fejl. manden, den danske statsborger, mennesket, the human being, der som det mest naturlige intervenerer i verdens brændpunkter – irak, iran, balkan, cairo, hong kong og store satans hjemland –

evner i den grad at blive starstruck, og nu svælger han i det

jeg ligger i sofaen og læser, og senere skal jeg på arbejde og måske servere kaffe for dem, altså  DE DANSKE FORFATTERE, de kommer nogle gange forbi, og én af dem stjæler altid weekendavisens bogtillæg, og en anden spiser en croissant og låner bogcaféens net, hun er vist lige blevet skilt

jeg læser om tolv danske forfattere, men min nysgerrighed retter sig mest mod den trettende, FORFATTEREN SELV. hvem er eller var claus-beck nielsen egentlig? hvorfor blev han forfatter? gik han til prostitueret i berlin for realz? og stjal hans otto jørgensen virkelig hans kone?

hvad er virkelighed, og hvad er fiktion, og jeg forestiller mig at han ville slå et stort grin op hvis man nogensinde spurgte

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s