oh dear oh dear i shall be too late

i morges havde jeg sat alarmen til klokken halv syv. jeg havde den her idé om at komme tidligt op og i gang, men da jeg så var oppe, var min første handling at gå ud i køkkenet og lave kaffe, og jeg opdagede jeg ingen kaffe havde, og jeg kunne jo ikke starte dagen uden kaffe, og da slet ikke på en morgen hvor jeg havde besluttet mig for at komme tidligt op og i gang, og så sad jeg i køkkenet og ventede til klokken otte hvor jeg kunne gå ned i netto og købe mere kaffe.

og mens jeg var i netto, kunne jeg lige så godt handle til de næste par dage, alt andet ville være spild af tid og slet ikke i dagens ånd, men i netto havde de ikke det der oksekød jeg skulle bruge, så jeg besluttede mig for at gå hen til føtex og prøve der, for selvom det tager mindst tyve minutter at gå hen til føtex, og måske snarere en halv time, så var det alligevel bedre end at bruge tiden på at gå i supermarkeder som alligevel ikke har hvad jeg leder efter.

og i føtex fandt jeg hvad jeg skulle have, men på vej hjem gik det op for mig at jeg stadig ikke havde fået nogen kaffe i dag, og egentlig ville det mest logiske være at stoppe på hjørnet ved kaffebaren og købe en der, og hvis solen skinner, skal man også nyde det, i den her august skal man virkelig nyde det når solen skinner lidt, så måske kunne jeg sidde der et øjeblik og slappe lidt af med min kaffe.

og jeg var glad for at jeg alligevel havde stoppet en bog i tasken, for det var jo helt perfekt at sidde der med en kop kaffe og lige læse lidt, bare et par sider, og bare sådan nyde dagen lidt, det skal der også være plads til.

og mens jeg sad der, blev jeg enig med mig selv om at det var en god idé hvis jeg fik købt den gave til min bror som jeg havde tænkt på at købe længe, ellers ville det bare hænge over mit hoved hele dagen, og jeg ville slet ikke få lavet noget, og det var jo bestemt ikke meningen.

så jeg begyndte at gå hjem, og jeg gik kun en lille omvej for at kigge efter gaven til min lillebror, og selvom jeg ikke fandt det helt rigtige, fandt jeg mange fine ting som jeg overvejede at købe, men jeg gjorde det ikke, for jeg var på hjem, og i dag var en dag hvor jeg havde besluttet mig for at komme tidligt op og i gang så jeg rigtig kunne få lavet noget.

og nu er klokken to, og jeg har lige tændt for computeren, og jeg er virkelig træt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s