the mad hatter makes an appearance

min bror kom forbi da jeg var på arbejde nede i bogcaféen i går. det er lang tid siden jeg har set ham, men det er måske min egen skyld når jeg bor i et specialehul. det lod ikke til at han gad snakke, men samtidig skulle han ikke noget, så jeg går ud fra at han kom for at se mig.

den denimklædte gentleman sad som altid ovre i hjørnet med sin cykelhjelm på, han kiggede stjålent op da min bror kom ind, men han sagde ikke noget, og min bror ignorerede ham. jeg fortalte ham hvor absolut lidt jeg får skrevet på specialet for tiden, og hvor absolut meget jeg sidder og stener memes inde på internetpoetry.

han lyste kun op da han fortalte om sin nyeste ting med haikudigte, og på vej ud af døren vendte han sig om og råbte af mig, jeg tror måske det var et haiku?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s