pisgul ursula

nogle gange tænker jeg at digte ikke er hvad jeg troede. jeg tror jeg husker emil aarestrup fra gymnasiet, og måske michael strunge og sådan, og jeg har sat forventningerne derefter. men digte er jo bare ord ligesom alt det andet, det er ord der leger med luft, ja, men der er jo ingen der siger at du dødogpine skal læse digte op som om du ikke kan trække vejret og desuden er midt i et nervøst sammenbrud og/eller orgasme. du kan også bare tale det ud, måske råbe når der er brug for det!

jeg er et voksent menneske, det er det jeg ønsker at være
(voksent voksent voksent voksent voksent)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s