nu har vi bjerge

Enkeltstart

der findes en ting der hedder sportsdigte. eller det synes jeg efterhånden der gør. jeg kunne aldrig finde på at se giro d’italia, men jeg har lige brugt det meste af formiddagen på at læse løbet i en digtsamling, og jeg har læst deres fine navne og opdaget ordet enkeltstart.

jeg tror vi manglede lidt held. hvis du kun skal læse én giro d’italia-digtsamling i dag, så skal du læse den her

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s