give me something small from the inside of the night

nu blev jeg lidt fanget. var ret tæt på at trykke play på en video der hed noget i retning af 1 hour and 15 minutes af walt whitman’s poetry, men øh. stoppede mig selv. der er jo ting jeg burde, såsom rent faktisk at skrive på det der speciale. i stedet så jeg den her.

jeg har stadig ikke helt affundet mig med tanken om at kunne blive rørt af noget jeg ser på youtube.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s